Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 2, 2010

aku yg malas..

nape erk lately ni aku cm malas je..yeke ke lately ni..bkn aku mmg PEMALAS..huhu..aku rase aku mmg pemalas..camne ni erk..umo da tua..tp pemalas lagik..huhu..camne nk kawen ni??mucyuk u leh x time i seadanye??..hehe..i datang ngan package pemalas ni sekali..agak2 u leh time x??

tadik aku g wat diamond facial treatment, arm-pit whittening, and eyes bag treatment kat shophy spa..facial kali ni super duper best..5 bintang utk sophy..aku wat i sume dengan harga first trial..utk diamond facial rm88, arm-pit whitting rm50, eyes bag rm25..tapi kalo harge biasa rm168,rm100, rm48..btw tadi aku terpegaruh gak beli pearl kolegen ngan mascara dia..pearl kologen tu rm88 tp utk second bottle dpt rm44..then mascara tue rm88 foc 2kali eyelash perm..maskara dia mmg best..bapak panjang bulu mata aku bile pakai mascara tue..so conclussion dia aku rase worth it kot utk investment kalo ni..



nota kaki : pic utk mascara ng pearl kologen tue akan aku upload..

1 comment:

  1. cm best je ! nk tgok gak hasilnyer .
    jgn lupe upload k .

    ReplyDelete