Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 1, 2013

SAY NO TO STRETCH MARK!!

pejam celik pejam celik da masuk 29w da..
STRETCH MARK!!! 
rasa nya sume mommies to be sure mcm gerun je kan kalo ada stretch mark..
stretch mark tu boleh jadi sgt teruk ataupun biasa-biasa je..
tapi Alhamdullillah setakat ni sy langsung xkeluar stretch mark..
tak tau la nanti-nanti dia keluar..harap-harap xlah..
tapi yang pasti sepanjang sy preggy ni 
start early month preggy lagi sy memang rajin menyapu macam2 oil
 kat perut dan kawasan yang sepatutnya..
dan lagi satu sy xpenah sapu ape2 lotion selain daripada oil..

early preggy sy pakai olive oil from body shop..
olive dry oil spray from body shop.


 lepas olive oil tu abis sy pakai yang ni lak vco from tanamera..
yang ni sebab sy da beli set postnatal from tanamera..
dalam tu mmg ade include vco ni..
tp sebab promotion dorg bagi extra vco ni..
soon sy akan post entry pasal tanamera ni..
vco ni sy pakai time mlm je..
bau kelapa dia agak kuat jugak la..


vco from tanamera



 yang ni lak sy pakai time siang je..
bau dia sgt2 wangi..best sgt2..



Almond supple skin oil from loccitane..

4 comments:

  1. Kalau da streched bleh ilangkan gak ke?

    ReplyDelete
  2. kalo da stretched tu xsure la boleh ilang atau x..maybe dia light kat stretch mark tu je kot.

    ReplyDelete
  3. sangat bagus sekali postingannya saya suka, mampir ke chord gitar chord gitar

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete