Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 21, 2010

tarikh kawen...

tarikh kawen saya akan diawalkan ke may 2011..yakni(sy suke ckp yakni) pada birthday saya..
kenapa diawalkan??
: ini adalah kerana sy da gatal..hehe..acah mak enon..xla sebenarnya ade la beberapa faktor yg menyebabkan date tue di awalkan..tp kalo part gatal tu maybe ade sket2 kot..skeeeet je..hehe.leh caya ke skeet je..hurm gatal xgatal tu antara sy ng nafsu dan iman je yg tau..boleh gitu??



update terlatest:
  • sy da membeli kain yg harus dipakai oleh seisi keluarga sy..kalernye wajib la pink kan..


ini adalah cnth sket lebih kurang cam kaler+kain yg saya beli utk mereka..lace + satin..sori sy lupe link gmbo ni..

  • bunga telur pun da beli..utk sanding kaler peach ng mlm berinai kaler putih..beli kat ssf..simple tp sweet pd sy..
  • deko utk hantaran pun tempah..sy mmg pemalas kan..so wajib je beli ng tempah trus jer kat ssf..pun simple ng weet je pd sy..
mesti la sy ckp sweet kan..kalo xsweet pd sy xkan la sy beli kan..

sy rase entry ni sy cam ala2 skempos je..

6 comments:

  1. hi mas.i nk tye sikit bole.i sll baca b2b g SSF.SSF tu kt mana aaaa?hahaha..
    mahal x deko hantran kat SSF,means dorg tlg deko kan la ek?(i si pemalas DIY hihi)

    ReplyDelete
  2. mas g ssf kat melaka..kalo kat melaka kat hang tuah mall..kat building mara..
    utk hantaran tu mas beli n deko kat sana..budget rm150 per hantaran(harga include upah)..tp kalo nk beli barang dia je dlm rm100 per hantaran la..harga ni utk deko yg mas pilih..mas pilih dulang yg tangkai dia stainless steel tu..utk harga dulang rm58..kat sana ade mcm2 design..try la usya kat ssf..sure leh terus jatuh cinta..

    ReplyDelete
  3. hai salam b2b.. waaah kita akan berkahwin pada bulan yang sama =)

    ReplyDelete
  4. bestnyer..da nk kawen..
    congrats sume..

    ReplyDelete
  5. anaztasias: kita tunang dulu pun same bulan gak..
    adihays: u pun nk kawen da kan..bestbest pun pening gak pale..byk nye nk pakai duit..

    ReplyDelete
  6. Wah!
    Nak awalkan jugak.
    Tapi parents sebelah lelaki tak bagi.
    Adeh~

    ReplyDelete